En oval jäskorg på 25 cm är bra att använda för att baka vackra brödlimpor. Korgen passar alla som vill baka gott och bra bröd. Innan du använder din jäskorg oval på 25 cm för första gången, gör så här:
- Rengöring: Borsta bort lösa fibrer med en mjuk borste. Vi rekommenderar vår jäskorgsborste.
- Förberedning: Strö ett tunt lager mjöl (helst rismjöl, som inte har gluten) på insidan av korgen. Låt stå över natten och borsta bort onödigt mjöl på morgonen.
- Användning: Lägg rismjöl i korgen så att botten täcks. Det hjälper degen att inte fastna.
Tänk på att jäskorgen inte ska diskas. Du rengör den enkelt genom att skrapa eller borsta bort smutsen med en jäskorgsborste. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, rekommenderar vi att börja med en jäskorg i mindre modell. Till exempel vår jäskorg oval på 23 cm. Lär dig mer om hur du tar hand om din jäskorg i vår skötselguide.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.