En mindre oval jäskorg på 23 cm är ett bra val för den som vill börja baka fina brödlimpor. Den är enkel att använda och passar alla hembagare som vill baka gott bröd. Förbered din jäskorg så här innan första användning:
- Rengöring: Borsta bort lösa fibrer med en borste. Vi rekommenderar vår jäskorgsborste.
- Förberedning: Strö ett tunt lager mjöl (helst rismjöl) på insidan av korgen. Låt stå över natten och borsta bort onödigt mjöl på morgonen.
- Användning: Täck botten med mjöl. Det hjälper degen att inte fastna.
Observera att en jäskorg inte ska diskas eller läggas i ugnen. Rengör den enkelt genom att skrapa eller borsta bort smutsen med en jäskorgsborste. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan det vara bra att börja med en mindre jäskorg, som den här jäskorgen oval på 23 cm. Lär dig mer om hur du tar hand om din jäskorg i vår skötselguide.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.