En rund jäskorg 25 cm är enkel och bra att använda för att baka vackra brödlimpor. Korgen passar alla hembagare som vill baka gott bröd. Gör så här innan du använder din jäskorg rund 25 cm för första gången:
- Rengöring: Borsta bort lösa fibrer med en mjuk borste. Vi rekommenderar vår jäskorgsborste.
- Förberedning: Strö ett tunt lager mjöl (helst rismjöl, som inte har gluten) på insidan av korgen. Låt stå över natten och borsta bort onödigt mjöl på morgonen.
- Användning: Lägg mjöl i korgen så att botten täcks. Det hindrar degen från att fastna.
Tänk på att jäskorgen inte ska diskas eller läggas i ugnen. Du rengör den genom att skrapa eller borsta bort smutsen med en jäskorgsborste. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, rekommenderar vi att börja med en mindre jäskorg. Till exempel vår jäskorg rund på 20 cm. Lär dig mer om hur du tar hand om din jäskorg i vår skötselguide.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.