En rund jäskorg 30 cm är enkel och bra att använda för att baka fina brödlimpor. Korgen passar alla hembagare som vill baka gott och bra bröd. Gör så här innan du använder din jäskorg rund 30 cm:
- Rengöring: Använd en mjuk borste för att borsta bort lösa fibrer. Vi rekommenderar vår jäskorgsborste för bästa resultat.
- Förberedning: Strö ett tunt lager mjöl (helst rismjöl, som är glutenfritt) på insidan av korgen. Låt korgen stå över natten och borsta bort överflödigt mjöl på morgonen.
- Användning: Täck botten av korgen med mjöl så att degen inte fastnar.
Tänk på att jäskorgen inte ska diskas eller läggas i ugnen. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, rekommenderar vi att börja med en mindre jäskorg. Till exempel vår jäskorg rund på 20 cm. Lär dig mer om hur du tar hand om din jäskorg i vår skötselguide.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.